Allianz Global Assistance Pechhulp Nederland met woonplaatsservice

Met een vanafprijs van € 54,95 voor auto’s van 0 tot 4 jaar oud is Pechhulp Nederland inclusief woonplaatsservice van Allianz voordelig te noemen. Het pakket is compleet te noemen, naast de woonplaatsservice, kun je (indien nodig) gebruik maken van een vervangende auto en transporthulp.

Ook is het mogelijk om (tegen bijbetaling van € 27,25) verzekerd te zijn voor een vervangende motorfiets. In tegenstelling tot wat Allianz beweert is dit echter geen unieke service, bijvoorbeeld bij de ANWB en Centraal Beheer heb je ook de mogelijkheid om een vervangende motorfiets te krijgen. Bij andere aanbieders dien je overigens vaak bij te betalen voor vervangend vervoer, bij Allianz is dit niet het geval.

Pechhulp bij Allianz is kentekengebonden. Dat houdt in dat je auto of motor voor pechhulp is verzekerd. Dit is handig als bijvoorbeeld je partner of kinderen gebruik maken van het voertuig.

Alle kenmerken op een rij

LinkAanmelden
DekkingNederland
Prijs op basis vanLeeftijd voertuig
0 - 4 jaar€ 54,95
4 - 8 jaar€ 64,95
8 - 12 jaar€ 79,95
12 - 16 jaar€ 104,95
16 - 99 jaar€ 139,95
Sleutelhulp
Sleutelhulp toelichting

Als reparatie binnen een uur mogelijk is wordt de reparatie ter plekke uitgevoerd.

Woonplaatsservice
Transporthulp
Transporthulp toelichting
  • Bij pech in de woonplaats: Vervoer van het voertuig naar de dichtstbijzijnde professionele hulpdienst wordt vergoed.
  • Bij pech buiten de woonplaats, in Nederland: Vervoer van het voertuig naar de dichtstbijzijnde professionele hulpdienst wordt vergoed, of een adres dat zich binnen 25 km van de pechlocatie bevindt.
Vervangende auto Nederland
Vervangende auto Nederland toelichting

Wanneer het transport naar de garage zich binnen 25 kilometer bevindt en het voertuig niet op dezelfde dag gerepareerd kan worden dan worden de kosten voor maximaal 2 dagen (1 dag wanneer je pech hebt in je woonplaats) vervangend vervoer vergoed.

Vervangende motor € 27,25
Vervangende motor toelichting

Vervangende motor is mogelijk indien de pechhulp is afgesloten voor de motor.

Hulp aanhangwagen/caravan NL
Rechtsbijstand
Telefonisch advies
Vervangend chauffeur
Vervangend chauffeur toelichting

Wordt vergoed wanneer door ziekte of een ongeval de chauffeur niet meer naar huis kan rijden en geen van de inzittenden het over kan nemen, om terug te rijden naar de woonplaats.

Hotelservice bij pech onderwegja*
Hotelservice bij pech onderweg toelichting

*Wanneer je geen gebruik maakt van vervangend vervoer, de pechlocatie buiten je woonplaats is, het transport van je voertuig naar de garage zich binnen 25 km van de pechlocatie bevindt, het voertuig niet op dezelfde dag gerepareerd kan worden én terugreizen naar de woonplaats niet mogelijk is, dan worden de hotelkosten voor maximaal 2 dagen tot € 80 (inc. BTW) per persoon per dag vergoed. Ook worden dan de reiskosten naar het hotel vergoed. Als in overleg met de alarmcentrale een taxi wordt geregeld dan wordt deze vergoed tot maximaal € 50,-.

Ervaringen met Allianz Global Assistance

Heb je een goede of slechte ervaring met Allianz Global Assistance laat het weten!