ANWB Pechhulp Nederland Compleet

De naam zegt het al, Wegenwacht Nederland Compleet is voor Nederland het meest complete pakket van de ANWB. Met dit pakket kun je rekenen op pechhulp in Nederland, inclusief je woonplaats, ongeacht de leeftijd van je auto of motor. Mocht het nodig zijn dan kun je met het standaard pakket ook gebruik maken van 5 dagen vervangend vervoer. Tevens wordt je vervangende auto gebracht en gehaald. Daarnaast ben je verzekert voor rechtsbijstand verkeer. Hiermee krijg je juridische bijstand bij het verhalen van verkeersschade en bij geschillen over aankoop, onderhoud en reparatie van je vervoermiddel. Als het nodig is regelt de ANWB ook een hotelovernachting voor met een maximale vergoeding van € 250,-

In 9 van de 10 gevallen wordt je probleem ter plekke opgelost en kun je weer verder. Ook zijn er geen bijkomende kosten zoals voorrijkosten, sleepkosten of arbeidskosten. Wel betaal je eventueel de benodigde reservedonderdelen, zoals olie of een accu.

Je wordt maximaal 4 keer per jaar geholpen, vanaf de 5e keer geldt een eigen bijdrage. Bij de ANWB is de pechhulp persoonsgebonden. Dit houdt in dat jij als persoon pechhulp krijgt ongeacht in welke auto je rijdt. Voor je partner kun je een partnerpas bestellen voor € 5,- per jaar extra. Je partner heeft dan recht op dezelfde pechhulp als jij, alleen in jouw auto.

Ook biedt de ANWB pechhulp voor gekoppelde aanhangwagens/caravans en kampeerauto’s (ongeacht het gewicht). Heb je twijfels over een lampje, oliedruppels onder je auto of een andere vraag? Je kunt de ANWB ook altijd bellen voor telefonisch advies.

Naast recht op pechhulp ben je direct lid van de ANWB. Hiermee kun je rekenen op verschillende voordelen zoals korting in de (web)shops, korting op dagjes uit en worden je belangen behartigd als het gaat om mobiliteit of vakantie.

Als je jonger bent dan 25 ontvang je bovendien korting op de lidmaatschapsprijs.

Alle kenmerken op een rij

LinkAanmelden
DekkingNederland
Prijs op basis vanLeeftijd bestuurder
18 - 25 jaar€ 71,50 ( prijs voor partner: € 71.50)
25 - 99 jaar€ 138,50 ( prijs voor partner: € 89.00)
Sleutelhulp
Woonplaatsservice
Vervangende auto Nederland
Vervangende auto Nederland toelichting

5 dagen vervangend vervoer wanneer de ANWB het probleem ter plaatse niet kan oplossen. Bij pech in je woonplaats heb je recht op vervangend vervoer gedurende 1 werkdag. De vervangende auto wordt gebracht en weer opgehaald.

Vervangende motor
Vervangende motor toelichting

Indien noodzakelijk en mogelijk krijg je een vervangende motorfiets voor maximaal 2 werkdagen (of in 1 werkdag bij pech in je woonplaats), zie vervangende auto voor voorwaarden.

Hulp aanhangwagen/caravan NL
Rechtsbijstand
Rechtsbijstand toelichting

Juridische bijstand bij het verhalen van verkeersschade op de aansprakelijke derde en bij geschillen over aankoop, onderhoud en reparatie van je vervoermiddel.

Telefonisch advies
Advies bij twijfelgevallen
Hotelservice bij pech onderweg
Hotelservice bij pech onderweg toelichting

Als het nodig is regelt de ANWB een hotelovernachting voor met een maximale vergoeding van € 250,-

Transporthulp
Transporthulp toelichting

Je hebt 2 keer per (contract)jaar recht op transporthulp

Vervangend chauffeur

Ervaringen met ANWB

Heb je een goede of slechte ervaring met ANWB laat het weten!