ANWB Pechhulp Nederland Instap

Wegenwacht Nederland Instap is het meest voordelige pakket van de ANWB. Met dit pakket kun je rekenen op pechhulp in Nederland, buiten je woonplaats, ongeacht de leeftijd van je auto of motor. In 9 van de 10 gevallen wordt je probleem ter plekke opgelost en kun je weer verder. Ook zijn er geen bijkomende kosten zoals voorrijkosten, sleepkosten of arbeidskosten. Wel betaal je eventueel de benodigde reservedonderdelen, zoals olie of een accu. De Wegenwacht heeft altijd verschillende soorten accu’s op voorraad die direct kunnen worden ingebouwd. Je betaalt dan alleen voor de accu en krijgt 3 jaar garantie.

Je wordt maximaal 4 keer per jaar geholpen, vanaf de 5e keer geldt een eigen bijdrage. Bij de ANWB is de pechhulp persoonsgebonden. Dit houdt in dat jij als persoon pechhulp krijgt ongeacht in welke auto je rijdt. Voor je partner kun je een partnerpas bestellen voor € 5,- per jaar extra. Je partner heeft dan recht op dezelfde pechhulp als jij, alleen in jouw auto.

Naast recht op pechhulp ben je direct lid van de ANWB. Hiermee kun je rekenen op verschillende voordelen zoals korting in de (web)shops, korting op dagjes uit en worden je belangen behartigd als het gaat om mobiliteit of vakantie.

Alle kenmerken op een rij

LinkAanmelden
DekkingNederland
Prijs op basis vanLeeftijd bestuurder
Woonplaatsservice
Vervangende auto Nederland
Vervangende motor
Rechtsbijstand
Telefonisch advies
Advies bij twijfelgevallen
Hotelservice bij pech onderweg
18 - 25 jaar€ 33,00 ( prijs voor partner: € 33.00)
25 - 99 jaar€ 65,75 ( prijs voor partner: € 41.00)
Hulp aanhangwagen/caravan NL
Sleutelhulp
Transporthulp
Transporthulp toelichting

Je hebt 2 keer per (contract)jaar recht op transporthulp

Vervangend chauffeur

Ervaringen met ANWB

Heb je een goede of slechte ervaring met ANWB laat het weten!