Biedt ANWB Wegenwacht ook pechhulp voor oldtimers?

Ja, bij de ANWB krijg je ook pechhulp voor oldtimers. De ANWB maakt, in tegenstelling tot veel andere pechdiensten, geen onderscheid in de leeftijd van een auto. Bovendien is je lidmaatschap persoonsgebonden, dat betekent dat je ook pechhulp krijgt indien je in een andere auto rijdt.

Komt de ANWB ook bij pech als je geen lid bent?

Ook als je geen lid bent van de ANWB Wegenwacht, dan kun je toch contact opnemen. Als je direct lid wordt komt de ANWB alsnog om je te helpen met je pechgeval. Houd wel rekening met extra kosten omdat je vooraf nog geen lid was.

Biedt de ANWB Wegenwacht ook pechhulp voor scooters?

Voor scooters heeft de ANWB de Wegenwacht Bromfiets Service met pechhulp voor je (elektrische) scooter, brom- of snorfiets. Deze kost € 40 per jaar exclusief het ANWB-lidmaatschap (15,-).

Heeft je partner ook recht op pechhulp bij de ANWB?

Bij de ANWB Wegenwacht is pechhulp persoonsgebonden. Dit houdt in dat jij als persoon recht hebt op pechhulp en dus niet je partner. Als je wilt dat je partner ook recht heeft op pechhulp in de (gezamenlijke) auto dan kun je een Partnerpas aanvragen voor € 5. Als je partner ook in andere auto’s rijdt… Lees verder »

Helpt de ANWB Wegenwacht je met je fiets?

Voor pechhulp met je Fiets kun je bij de ANWB de ANWB Fietspas afnemen. Je krijgt hiermee ter plekke hulp in heel Nederland en België. Je hebt daarnaast ook verschillende andere voordelen zoals een Gratis ANWB-knooppuntenkaart en Korting bij de ANWB Gastvrij Plus punten. Lees meer…

Kun je de ANWB Wegenwacht bellen voor een lekke band?

Ja, een lekke band valt onder pechhulp. De Wegenwacht kan desgewenst je reservewiel plaatsen. Steeds meer auto’s hebben tegenwoordig echter geen reservewiel meer. Hiervoor heeft de ANWB een universeel reservewiel, die op vrijwel iedere auto te monteren is. Je kunt dan in ieder geval naar huis/garage rijden. Het reservewiel van de ANWB doe je dan… Lees verder »

Hoe kun je lid worden van de ANWB Wegenwacht?

Je kunt lid worden van de ANWB Wegenwacht door je aan te melden op de website van de ANWB. Je kunt ook telefonisch lid worden via telefoonnummer 088 269 2222. Na aanmelding en ontvangen van de premie heb je na 2 werkdagen recht op volledige pechhulp.