Informatie over onze vergelijking

Wat we voor jou doen

Middels deze website vergelijken wij pechhulpdiensten met elkaar. Voor een goede vergelijking stellen we je een aantal vragen. Op basis van de antwoorden op deze vragen maken wij een vergelijking. Je kunt vervolgens uit de lijst met resultaten zelf pechhulp afsluiten bij de aanbieder. Pechdiensten.nl biedt zelf geen pechhulp aan, wij maken alleen een vergelijking tussen aanbieders. Gedurende de looptijd van je pechhulp abonnement/verzekering is de aanbieder je aanspreekpunt in geval van pech of andere vragen.

De volledigheid van onze vergelijking

In deze vergelijking voor pechhulp zijn niet alle aanbieders meegenomen. In eerste instantie richten wij ons alleen op de grotere, landelijk/internationaal opererende pechhulpdiensten. De volgende aanbieders worden meegenomen in de vergelijking: Allianz, AllSecur, ANWB, blijdatikrij.nl, Bosch Car Sevice, Bovag Pechhulp, Centraal Beheer, RoadGuard, Route Mobiel, SOS Pechhulp. Mochten hier jouw inziens nog aanbieders missen, dan horen wij dat graag.

Van elk van de eerder genoemde aanbieders zijn wij op de hoogte van de meest recente voorwaarden en productinformatie. De prijzen/premies worden dagelijks automatisch gecontroleerd en indien nodig op deze site aangepast.

Werking van de vergelijking

Om de vergelijking van pechhulpdiensten te kunnen maken, vragen we je enkele gegevens, zoals jouw eigen leeftijd en die van het voertuig op basis van het kenteken. Ook kun je je wensen in de vergelijking kenbaar maken zoals de dekking van de woonplaats of vervangend vervoer. Die gegevens gebruiken we om te bepalen voor welke pechdiensten je in aanmerking komt. Van alle aanbieders die wij meenemen in de vergelijking tonen we vervolgens diegene die op basis van jouw gegevens relevant zijn. Wanneer je bijvoorbeeld aangeeft dekking te willen voor de woonplaats, dan worden alleen aanbieders getoond die deze dekking aanbieden.

De sortering vindt plaats op basis van prijs, de meest goedkope staat boven aan. Voor bepaling van de prijs wordt in de vergelijking standaard uitgegaan van 1 pechgeval per jaar. Deze kun je naar wens aanpassen, bovenaan de vergelijking kun je hiervoor een selectie maken.

Onze inkomsten uit de vergelijking van pechhulp

Wanneer je via onze vergelijking pechhulp afsluit op de site van de aanbieder dan krijgen wij hiervoor een eenmalige vergoeding voor van de volgende aanbieders: Allianz, ANWB, Centraal Beheer, Route Mobiel. Dit betreft een vaste vergoeding. Van de andere aanbieders (AllSecur, blijdatikrij.nl, Bosch Car Sevice, Bovag Pechhulp, RoadGuard,  SOS Pechhulp) ontvangen we geen vergoeding. Het al dan niet ontvangen van een vergoeding heeft echter geen invloed op de resultaten in de vergelijking. De pechhulpdiensten met de laagste prijzen en die aansluiten op jouw wensen staan boven aan (zoals omschreven bij de werking van de vergelijking).

Pechdiensten.nl neemt deel aan de collectieve AFM vergunning in bemiddeling van Awin BV onder nummer: 12042897

Ga naar de vergelijking voor pechhulp ›